Интер Маями срази отбора на Филип Кръстев, Меси блести в Лос Анджелис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският национал се появи като резерва в края на срещата

Отборът на Интер Маями с Лионел Меси в редиците записа успех с 3:1 като гост на Лос Анджелис ФК – отборът, в който премина българския национал Филип Кръстев. Бившият футболист на Левски записа няколко минхти в срещата, след като влезе на терена в 81-ата минута. Меси не успя да отбележи попадение в Лос Анджелис, но пък демонстрира класта си с две асистенции.

Интер Маями откри резултата след 14 минути футбол в мача. Факундо Фариас вкара страхотно попадение за 0:1. При този резултат завърши и първото полувреме на срещата.

В 51-ата минута Интер Маями направи много добре атака, в която бяха замесени Бускетс, Меси и Алба, Лионел Меси изведе Алба сам срещу вратаря на Лос Анджелис, който без проблем вкара за 2:0 и крайният изход на срещата бе предрешен.

Всичко в срещата реши Леонардо Кампаня, който в 84-ата минута отбеляза 3:0. Меси  асистира на Кампаня, който с удар по земя направи 3:0 в полза на Интер.

В края на мача тимът на Лос Анджелис се разписа чрез бранителя Райън Холнгсхед. Карлос Вела центрира от корнер към бранителя, който с глава прати топката във вратата на гостите.

С успеха Интер Маями се върна на победния път в МЛС след нулевото реми в предния кръг. Отборът обаче остава на предпоследното 14-о място в Източната конференция на МЛС, но с 2 мача по-малко. Лос Анджелис ФК заема 3-ата позиция в в Западната конференция със солиден актив от 40 пункта.