Левски определи цената на Уелтън – сумата е грандиозна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" заковаха 3.5 млн. евро на бразилското крило

Левски е сложил цена от 3,5 млн. евро на бразилеца Уелтън, информира. Интерес към офанзивния играч на “сините” има от Стандарт Лиеж. Клубът от елита на Белгия е направил оферта на стойност 1 млн. евро, но от “Герена” бързо са отхвърлили офертата. Ръководството на столичния клуб иска 7 млн. лева, за да се раздели с един от най-силните си играчи.

Уелтън се представя силно от началото на новия сезон в първенството. Той има три асистенции в българския шампинат, а в Лига на конференциите записа името си сред голмайсторите при победата над Шкупи с 2;0 в Скопие. На “Герена” се надяват, че Уелтън ще помогне на тима за положителен резултат и в мачовете с Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на състезанието.

Браизлецът беше привлечен в Левски от Станимир Стоилов през януари 2022 година. Той бързо се превърна в основен футболист в състава. До момента има 63 двубоя и 12 гола за “сините”.

Договорът на Уелтън с Левски е до декември 2025 г. За момента от “Герена” не са му предлагали нов контракт с по-добри условия, но в бъдеще ръководството на столичния гранд може да се замисли.