Левски отложи обиколката на мобилния магазин заради COVID-19

Левски отложи обиколката на мобилния магазин заради COVID-19 1
0 0
На "Герена" изчакват подобрение в ситуацията с корнавирус в страната

Ръководстовото на Левски обяви на официалната си страница, че планираната обиколка на мобилния магазин на „сините“, свързана с кампанията „Аз съм Левски“, се отлага. Причината е усложняващата се ситуация с коронавируса в страната.

От клуба успокоиха своите фенове, че кампанията ще продължи своя нормален ход и ще имат възможност да се срещнат лично със собственика Наско Сираков, когато ситуацията в страната го позволява.

Ето и цялото съобщение от „синия“ клуб:

“Левскари,

във връзка с усложняващата се ситуация около епидемията с Ковид-19, Ви съобщаваме, че планираната обиколка на мобилния магазин, свързана с кампанията „Аз съм „Левски“, се отлага. Благодарим за съдействието и добрата комуникация на общините в Търговище, Шумен, Добрич, Балчик, Варна, Исперих, Разград и Русе. Обръщаме внимание на всички левскари, които очакваха посещението на мобилния магазин и възможността да се срещнат лично със собственика Наско Сираков, от когото да получат своята членска карта, че планираната обиколка ще бъде изпълнена веднага щом ситуацията в страната го позволява.

Ще Ви държим в течение относно всички бъдещи възможни дати за възобновяването на кампанията за обиколките из страната.