Левски представи новия си халф – Охене ще играе с номера на Краев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Карлос Охене бе представен като играч на "сините"

Левски официално сключи контракт с ганайския халф Карлос Охене. Полузащитникът е сложил подписа си за договор със срок от една година и половина. Карлос Охене ще играе с №8, който до момента носеше Андриан Краев, но българинът няма бъдеще на “Герена” и скоро би трябвал да бъде трансфериран.

Карлос Охене е роден на 21 юли 1993 г. Той е защитавал цветовете за няколко български клуба. В средата на 2016 г. се появява побългарските терени, подписвайки с Берое. Той взима участие в 53 мача и вкарва 3 гола. След престой в Оход (Саудитска Арабия), ганайският футболист се завръща в Берое като изиграва 36 мача с 1 попадение.

През лятото на 2021 г. се присъединява към Царско село записвайки 11 мача. В началото на 2022 г. преминава в тима на ЦСКА 1948, с чийто екип взима участие в 19 мача. През лятото на 2023 г. се озовава в тима на Хебър като има на сметката си 19 мача за “гробарите”.

Охене е играл още за отборите на Алки Ларнака и АЕЛ Лимасол. Очаква се на “Герена” халфът да бъде основен играч в средата на терена за “сините”.