Челси ще пробва да отмъкне Бруно Гимараеш от Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" искат да вземат халфа на 'свраките' през лятото

Според испанската медия Fichajes, Челси може да се насочи към голям трансфер на Бруно Гимараеш през лятото, тъй като искат нови попълнения в своята халфова линия. Бразилецът може да напусне Нюкасъл Юнайтед на фона на продължаващите финансови проблеми, което може да ги накара да продадат някои от най-добрите си играчи.

Челси е сравнително тих през този януарски прозорец, тъй като има опасения относно финансовия феърплей, които им пречат да привлекат играчи. Сините все още са оптимисти за нови попълнения, ако успеят да направят няколко продажби, особено тези на някои местни звезди, което ще се отрази на техните финанси като чиста печалба.

Тотнъм е свързван с Конър Галахър, като Челси изисква 50 млн. паунда за правата му. Халфът обаче вероятно ще остане на “Стамфорд Бридж”, но потенциално ще направи трансфер през лятото, когато навлезе в последната година от договора си със “сините”.

Сега Челси има за цел да направи значими трансфери през лятото, като Бруно Гимараеш е един от големите имена в техния списък. Нюкасъл Юнайтед може да продаде своята 25-годишна звезда на фона на опасенията си относно финансовия феърплей, което може да накара дори други звезди да напуснат “Сейнт Джеймсис Парк”.