Левски пусна специални виртуални билети
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Талоните са по случай 107-ата годишнина на клуба

От Левски обявиха, че пускат виртуални билети по повод 107-ата годишнина на клуба. Талоните са уникални и колекционерски, като също и без ограничение.

Ето какво написаха “сините” на страницата си:

Левскари,

През изминалата 2020 година ПФК „Левски“ официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и без възможност за физически достъп до съоръжението. Тогава навръх 106-ата годишнина капацитетът на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни, а поради огромния интерес за виртуалното събитие бе пусната втора партида билети за трибуните на „Герена“.

На 24 май 2021 година вековният тим отново празнува. „Сините“ стават на 107, а от днес в продажба се пускат виртуални билети под надслов „107 години Любов“.

Уникалните колекционерски талони са без ограничение и в наличност е целият капацитет на стадиона.

Цената на билетите за всички сектори е 10 лв. и ще се продават в мрежата на Eventim, а онлайн могат да бъдат закупени от ТУК:

Да изправим глави и да посрещнем 107-годишнината на клуба рамо до рамо, за да покажем на целия свят, че Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!”

Левскари,

През изминалата 2020 година ПФК „Левски“ официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в…

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, May 21, 2021