Левски с Асен Митков за трудния мач с Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младият халф на 'сините' вече тренира, готов е за визитата на Арда

В сряда за отбора на Левски предстои гостуване на Арда Кърджали за отложенм ач от програмата на Първа лига. “Сините” ще се стремят да се се върнат на победния път след поражението от Берое в петък. Треньорът на тима Николай Костов ще може да разчита на младия полузащитник Асен Митков. Талантливият халф тренира с основната група на „сините“ и ще бъде на линия за двубоя на “Арена Арда”.

Асен Митков получи тежък удар в главата по време на двубоя с Берое, но състоянието му вече е добро и той ще може да играе срещу тима на Александър Тунчев. Младежкият национал на България е сред основните халфове на Левски от началото на сезона.

18-годишният футболист вече има зад гърба си 48 мача с екипа на Левски. През настоящата кампания Митков вкара първите си два гола за мъжкия тим на Левски. Той се разписа при успехите над Пирин и Етър на стадион „Георги Аспарухов“.

Левски е в серия от 3 поредни победи срещу Арда и ще преследва нов успех в сряда. Тимът от Кърджали не е вкарвал гол във вратата на “сините” от 4 мача насам.