Ирански голаджия е вариант за върха на атаката на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мехди Тареми има желание да се присъедини към "белия балет" през януарския трансферен прозорец

Според информация на испанското издание Defensa Central, иранският национал Мехди Тареми е обект на интерес от Реал Мадрид. 31-годишният нападател има желание да се присъедини към “Кралския клуб” през януарския трансферен прозорец, така че до сделка с Порто може да се стигне, дори и да е под формата на споразумение за наем.

Мехди Тареми е един от най-недооценените нападатели в Европа, откакто се присъедини към Порто от Рио Аве през август 2020 г. Бързината, която иранският нападател показа, за да се адаптира към живота в Примейра лига, беше изненадваща, като се има предвид, че първият му контакт с футбола в Европа дойде през сезон 2019/20.

31-годишният футболист e звездата на Порто през последните три сезона. Тареми беше един от най-резултатните нападатели в света през последния сезон. Но разговорите за трансфер през лятото разсеяха опитния нападател, който има само три гола и три асистенции в 13 двубоя през новата кампания.

Арсенал, Манчестър Юнайтед и Тотнъм имаха желание да подпишат с опитния нападател през миналото лято. Междувременно от него се интересуват и грандовете в Серия А. Но до транфер не се стигна, тъй като той остана в тима на Порто. Акциите на Тареми остават високи, като Реал Мадрид се интересува от него. “Белият балет” все още търси заместник на Карим Бензема и иранският национал може да бъде точният човек.