Ман Юнайтед е в най-добра позиция да подпише с испански национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" са фаворити за привличането на 26-годишния централен защитник Робин Льо Норман от Реал Сосиедад

Според информация на Fichajes, отборът на Манчестър Юнайтед има голямо желание да привлече Робин Льо Норман от Реал Сосиедад. 26-годишният футболист показа изключителен прогрес през последните 18 месеца и е на радара на някои от най-големите клубове в световния футбол, включително Реал Мадрид. Но “червените дяволи” изглеждат в най-добра позиция да се подсилят с испанския централен бранител.

Льо Норман се присъедини към Реал Сосиедад през лятото на 2016 г. Той стигна до първия им отбор през 2019 г. и оттогава не е поглеждал назад. 26-годишният играч става все по-силен през годините и напоследък е в сензационна форма. Неговите впечатляващи изяви не останаха незабелязани и защитникът на Реал Сосиедад е следен от големите клубове, като през летния трансферен прозорец имаше голям интерес към него. Но Реал Сосиедад успя да го задържи, тъй като може да му предложи футбол от Шампионската лига.

Трансфер на футболиста през 2024 г. изглежда много вероятен. Реал Мадрид е един от клубовете, които искат да го имат в редиците си. Лос бланкос го наблюдават от известно време и смятат, че той може да бъде важна част от бъдещето на отбора. Въпреки че Реал има желание да го има в редиците си, медията Fichajes предполага, че Манчестър Юнайтед е в най-добра позиция да подпише с 26-годишния играч.

“Червените дяволи” се затрудняват много през настоящия сезон заради контузии на централните защитници. И те се стремят да добавят дълбочина, както и качество към отбраната. Манчестър Юнайтед е готов да направи всичко, за да привлече Норман на “Олд Трафорд”.