Левски с важен ход за ключовите си футболисти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На този етап босовете на клуба не възнамеряват да се разделят с най-важните фигури от състава.

Ръководните фигури в Левски са се заели с важни дейности в последните дни. От клуба се стараят да убедят футболистите да концентрират вниманието си единствено за срещата- реванш с Айнтрахт Франкфурт в Лигата на конференциите, а не за странични неща.

На стадион “Георги Аспарухов” са забранили теми, свързани с оферти към играчи и евентуални трансфери, твърди “Мач Телеграф”.

Сред спряганите за смяна на клубната принадлежност са Уелтън, Андриан Краев, Хосе Кордоба, Марин Петков, Илия Стефанов, Жереми Петрис и други.

Понастоящем обаче не е постъпило нито едно конкретно предложение за някой футболист на “сините”.

Иначе се съобщава, че представянето на възпитаниците на Николай Костов се следи под лупа от хора от белгийския Брюж, който вече извади рекордна сума за правата на Игор Тиаго от Лудогорец.

В Левски на този етап не искат да се разделят с основните си играчи. На “Герена” вярват, че евентуално добро представяне срещу Айнтрахт в Германия или дори сензационно отстраняване на “орлите” и влизане в груповата фаза на третия по сила европейски турнир още повече би направило така, че големите клубове да насочат поглед към столичния гранд.