Ливърпул обмисля оферта за звезда на Астън Вила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Анфийлд" са обсъдили перспективата да подпишат с Дъглас Луис

Ливърпул е провел вътрешни дискусии относно привличането на бразилския халф Дъглас Луис. Звездата на Астън Вила подписа нов договор миналата година и бирмингамците ще искат огромна сума за бразилеца.

На Ливърпул все още му липсва дълбочина в халфовата линия, така че Юрген Клоп ще се опита да вземе нов полузащитник, преди прозорецът да затвори. Германският мениджър не разполага с време на този трансферен пазар. Мърсисайдци обмислиха множество опции на пазара, като наскоро се отказаха от преследването на Андре, след като Флуминензе отхвърли последното им предложение. На “Анфийлд” подписаха с Ватару Ендо, но той изглежда по-скоро като опция за ротация за отбора и краткосрочно решение.

Клоп не предвиди внезапното напускане на Джордан Хендерсън и Фабиньо в допълнение към Джеймс Милнър, Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн. Множеството напуснали халфове направи “червените” без подходяща дълбочина в халфовата линия и Юрген Клоп трябва да реши този проблем.

Сега “червените” може да притиснат Астън Вила в заключителните дни на трансферния прозорец. Бирмингамският клуб беше изправен пред подобна ситуация миналото лято в последния ден от прозореца, когато Арсенал отправи серия от оферти за 25-годишния бразилски национал. На “Вила Парк” не се поколебаха да отхвърлят всеки от тях, въпреки че играчът имаше само една година до края на договора си.