Левски се готви усилено за мача със Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Левски се готви усилено за предстоящия мач от efbet Лига срещу Славия в събота. “Сините” ще търсят трите точки в най-старото столично дерби, за да се затвърдят на второто място в класирането и да подсигурят мястото си в топ 4.

Възпитаниците на Георги Тодоров тренират на пълни обороти през седмицата, като с отбора се готви и бранителят Янис Каргас, който ще пропусне мача поради наказание. На негово място ще действа Мартин Райнов, както бе и срещу Берое в миналия кръг. Райнов се представи силно в защита и Георги Тодоров отново ще му гласува доверие.

Както е известно Хали Тиам и Милан Миятович изиграха последния си мач за “сините” срещу Берое и няма да са на разположение на наставника на тима. Отборът се раздели и с халфа Филипе Нашименто. Така до края на сезона Георги Тодоров ще даде повече шанс на младоците в състава.

Преди дербито със Славия, тимът на Левски е на 2-рата позиция във временното класиране с актив от 53 точки, като има една повече от намиращия се на третото място ЦСКА. Левски ще преследва 16-тия си успех през сезона, с който да увеличи аванса си пред “червените”, които се изправят срещу Лудогорец в неделя. Съставът на Славия пък е на 5-ата позиция с 49 точки.