Левски спасява професионалния лиценз с помощта на Palms Bet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърът става генерален спонсор на "сините", налива милиони

Огромна крачка към спасението на професионалния лиценз ще направи Левски днес, подписвайки спонсорски договор за милиони, пише „Мач Телеграф“. „Сините“ са се договорили с букмейкърската къща Palms Bet да стане генерален спонсор.

Запознати твърдят, че клубът ще прибере между 3 и 5 млн. лева от сделката, като голяма част от сумата ще влезе веднага в касата и реално ще остави Левски в efbet Лига.

„Сините“ към момента буквално са без отбор за старта на новия сезон, а на част от дори и малкото футболисти, които тренират на “Герена”, вече договорите с клуба изтекоха.

Palms Bet започна да помага на “сините” от около година. Първият договор на компанията с Левски беше краткосрочен и едновременно с това за сравнително малко пари. Според източници от “Герена” той е бил за 6 месеца, през които в касата на “сините” трябва да влязат 240 000 лева. Контрактът, който по план трябва да бъде подписан днес, е с около 10 пъти по-добри условия за Левски.  Очаква се „сините“ да обявят официално за сделката, която ще превърне Palms Bet в генерален спонсор. На този етап името на компанията няма да бъде изписвано отпред на фланелките на тима, защото до Нова година мястото там е запазено от Strabag. Очаква се обаче от януари именно логото на букмейкъра да измести това на австрийската фирма.