Левски ще бъде подсилен от двама играчи за мача с Локо София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жереми Петрис и Хосе Кордоба се завръщат в игра срещу "железничарите"

Добри новини за Левски и треньора Николай Костов преди двубоя с Локо София в предстоящия кръг на efbet Лига. Двама от защитниците на “сините” ще се завърнат в игра – това са чужденците Хосе Кордоба и Жереми Петрис. И двамата не бяха на разположение за двубоя в турнира за Купата на България срещу Дунав в сряда.

Панамският бранител Кордоба имаше ангажименти за националния си отбор, а Петрис изтърпяваше наказание от пет жълти картоона. И без тях тимът на Левски се представи добре в защита срещу Дунав и елиминира съперника си.

Николай Костов обаче няма да може да разчита на , който все още лекува контузия. Под въпрос ще са Уелтон и Джемили, които също се възстановяват от травми. Последният беше в групата срещу Дунав, но не се появи на игрището.

Треноьрът на “сините” няма да може да разчита и на халфа Илиян Стефанов. Бившият футболист на Берое получи червен картон за Купата и ще бъде наказан.

Левски гостува на Локомотив София в понеделник. “Сините” ще преследват трите точки и изкачване в класирането. В момента Левски е на 6-ото място с 28 пункта, колкото има и петият Арда.

В сайта на генералния спонсор на събитието efbet bulgaria виждаме ставките – 7.00 за победа на Локомотив срещу 1.50 за Левски.