Левски ще приеме Черно море при затворен Сектор Б
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наказаха "сините" да затворят един сектор за мача с "моряците"

Дисциплинарната комисия към БФС обяви взетите решения след 13-ия кръг на Първа лига. Станаха ясни и наказанията след дербито между ЦСКА и Левски. Заради обстрела с ракети на сблъсъка между двата тима, на “ссините“ е наложена глоба 15 300 лева. Също така следващият домакински мач на тима срещу Черно море този уикенд ще се играе пред публика, но ще бъде затворен сектор Б на “Герена”.

Ето какво гласи и наказанието от ДК към БФС:

За изстреляни ракети с последствие и нараняване, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Ж и чл.16, ал.1 и във връзка с чл.37, ал.1, т.21, б. В от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК „Левски“ с частично затваряне на стадиона, а именно сектор „Б“ и имуществена санкция в размер на 10000 лева.

Клубът понася още доста финансовите санкции за възпламеняване на бомбички на пистата, обидни и нецензурни скандирания и др.

Все пак феновете на Левски ще може да напълнят останалите сектори за мача с Черно море. Двубоят е много важен, тъй като “моряците” са с шест точки пред Левски в класирането и са непобедени от началото на сезона. Тимът на Николай Костов ще се опита да им нанесе първата загуба за кампанията.

Напрежението за предстоящия футболен мач между Левски и Черно море нараства с всяка изминала минута, а с изключителни оферти и високи коефициенти, Alphawin спортни залози създава увлекателна атмосфера за залагане преди големия мач. Вижте какво предлага този букмейкър за предстоящото събитие и какви възможности за залагане може да предостави на страстните почитатели на футбола.