Левски ще замине за Турция без Краев и Петрис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" взели решение за бъдещето на две от звездите си

В Левски са решили да се готвят през зимата без Андриан Краев и Жереми Петрис, пише „Мач Телеграф“. Без значение дали двамата бъдат трансферирани или останат в тима, те няма да пътуват с останалите за Белек, където “сините” имат лагер от 14 януари до 8 февруари.

Краев и Петрис ще започнат подготовка заедно с останалите на 12-ти, но ще останат в София, тъй като се очаква да бъдат продадени. Към Краев има интерес от второто ниво на футбола в Турция. Оттам е единствената реална оферта за него. Към момента няма яснота дали „сините“ ще я приемат или не. Футболистът иска да напусне в посока чужбина, като друг е въпросът дали е по-добре да играе във втората дивизия на турския футбол или да остане в Левски.

Петрис пък се спряга за трансфер в клубове от Франция, като и ниско разрядни отбори от Италия, където е играл преди да се появи у нас, имат интерес към него.

Двамата футблисти на този етап отказват да приемат офертите за нов контракт в Левски. Техните договори изтичат през лятото и от 1 януари Краев и Петрис имат правото да подпишат и с друг клуб за новата кампания.