Левски търси под дърво и камък купувач на Насиру
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападател от Словакия сменя Робърта ако се стигне до трансфер на нидерландеца

Левски продължава с отчаяните си опити да се отърве от скъпото ганайско крило Насиру Мохамед, но кандидати за подписа му така и не се намират.

Сините вече се простили с надеждите, че могат да си възвърнат платените на шведския Хекен над 200 хиляди евро, като били готови да се разделят с него за по-малко от 100 хиляди евро, но желаещи да го привлекат нямало.

Насиру, който така и не успя да оправдае големите очаквания, затруднява сериозно бюджета на Левски, независимо че Наско Сираков успял да го убеди да намали сериозно възнаграждението си.

Ганаецът подписа със Сините срещу внушителната месечна заплата от 22 хиляди евро, а сега прибира по около 15 хиляди на месец.

В същото време стана ясно, че нападател от Словакия ще се бори за титулярното място в атаката на тима на Славиша Стоянович, ако Найджъл Робърта бъде продаден.

Както вече известно, на „Герена“ водят преговори с Динамо (Загреб) и Партизан (Белград) за звездата си в атака. Очаква се до края на идната седмица да стане ясно дали нидерландецът ще остане през пролетта в отбора или не.