Левски възропта срещу съдийско решение от мача с Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Играта е прекъсната 11 минути, а Ел Хатиб даде 4 минути продължение", пишат "сините"

В неделя тимът на Левски записа труден успех над Хебър с 1:0 с гол на Роналдо в добавеното време, като срещата бе от осмия кръг на efbet Лига. “Сините” излязоха с позиция срещу съдийството от двубоя, като те показаха видео, на което се вижда, че играта след почивката е спирана за 11 минути. Главният рефер Васимир Ел Хатиб реши да добави 4 минути към редовните 90. Според “сините” съдиите се страхуват да дават повече продължение и не следват европейската практика.

“ПФК „Левски“ иска за пореден път да изкаже възмущението си от един неприятен факт – страхът да се дават адекватни продължения на мачовете у нас. От видеото, което сме предоставили на вашето внимание се вижда, че времето, в което играта е прекъсната през второто полувреме на двубоя с „Хебър“, е цели 11 минути. На фона на това главният съдия на мача Васимир Ел Хатиб даде едва 4 минути. Подобно видео качихме и с „изявите“ на Волен Чинков на мача с „Локомотив“ (Пловдив).

Тогава „Левски“ загуби, сега е от страната на победителите в мача с „Хебър“. Крайният резултат обаче няма никакво значение за нашата позиция, нито искаме да се оправдаем за нещо с нея, но е крайно време мачовете у нас да се свирят без страх и да се дават адекватни на игровото време продължения. Минали са само 8 кръга, а вече трябва за втори път да обръщаме внимание на една и съща досадна грешка на реферите, която се получава в почти всеки мач. А знаем, че умният човек се поучава от грешките си от първия път”, пишат от “Герена”.