Салах заявил пред съотборник решението за бъдещето си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мохамед Салах е свързван с преместване от Ливърпул през последните седмици, но се твърди, че иска да остане в клуба

Отборът на Ал-Итихад има голямо желание да привлече Мохамед Салах, но изглежда много малко вероятно Ливърпул да одобри напускането му. Информация на Daily Mirror твърди, че 31-годишният футболист вече е информирал своя съотборник Доминик Собослай, че планира да остане на Анфийлд въпреки спекулациите с клуба от Саудитска Арабия.

„Знаете, че това е футбол, всички говорят. Наистина сме щастливи, че той остана. Ние говорим помежду си, но той [Салах] иска да остане, той иска да бъде тук и да бъде с нас, и той ще остане. Наистина сме щастливи – имаме нужда от хора като него в отбора“, каза Доминик Собослай, който вкара първия си гол за Ливърпул при успеха над Астън Вила през уикенда.

31-годишният играч е ключов играч за Ливърпул, откакто се присъедини към тях от Рома, и се утвърди като един от най-добрите играчи в света. Неговото напускане би било огромен удар за Ливърпул, като мениджърът Юрген Клоп не иска да се разделя с египтянина.

Фактът, че Салах иска да остане в Ливърпул, ще дойде като огромен позитив за тима от Висшата лига. И “червените” ще се надяват, че той може да им помогне да спечелят повече трофеи през следващия сезон. Египетският национал несъмнено е един от най-добрите играчи в света и със сигурност е най-добрият нападател на Ливърпул.