Левски замина за Скопие с новото попълнение Дарлан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наско Сираков изпрати "сините" за срещата с Шкупи в Лига на конференциите

Тимът на Левски потегли за Скопие за евро битката срещу Шкупи в четвъртък. „Сините“ гостуват на опонента си в първи мач мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е утре вечер от 22:00 часа на стадион „Тоше Проевски“.

Мажоритарният собственик на българския гранд Наско Сираков изпрати футболистите и треньорски щаб, пожелавайки им успех. Почти сигурно Сираков също ще присъства на двубоя, като ще замине за Северна Македония в четвъртък.

Бразилският Дарлан пътува с отбора, въпреки че не е картотекиран за двубоите с Шкупи. Той ще пропусне и предстоящия шампионатен мач срещу Локомотив София. Дарлан бе привлечен наскоро в Левски и ще има нужда от няколко тренировки, преди да бъде пуснат на терена. Трайно контузеният Билал Бари също замина с отбора за Северна Македония.

Централният защитник Ноа Сонко Сундберг няма да пътува, тъй като в следващите часове ще премине в Лудогорец. Сундберг бе регистриран за мачовете с Шкупи, но Левски го трансферира в “орлите”, а и желанието на футболиста бе да напусне “Герена”.

Левски ще се надява на положителен резултат в първия двубой с Шкупи, за да влезе с увереност преди реванша следващата седмица.