Лидерът в Испания си хареса играч на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът Микел Охеандо направи профил на Валентин Антов

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Сосиедад се интересува от един от най-конвертируемите млади футболисти на ЦСКА – Валентин Антов. Българският национал е привлякъл вниманието на спортния директор на футболната академия от Сан Себастиан Микел Охеандо, който е съставил портрет на Антов. Охеандо е описал силните страни на футболиста, а именно агресивността в преките двубои, доброто пласиране и концентрацията. Антов е получил отлична оценка за играта си при въздушните двубои, както и при изнасянето на топката.

Като минус за българина е посочена прекалената му агресия, която може да доведе в бъдеще до натрупване на картони и наказания, съобщава „Мач Телеграф“.

Антов се разви бързо за кратко време и се превърна в основна фигура в защитата на ЦСКА, като неслучайно му бе връчена и капитанската лента в тима. Играта му срещу Рома на „Олимпико“ бе отлична, като дори се заговори, че е впечатлил с изявите си „римските вълци“.

Все пак липсата на опит довежда и до негови колебливи изяви, а представянето му в мача с Йънг Бойс бе на много ниско ниво, но въпреки това феновете застанаха зад него след мача в Швейцария.

Антов е налаган в центъра на защитата в ЦСКА, въпреки че може да играе и като дефанзивен халф.