Лидерът във Висшата лига се прицели в халф на ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тотнъм се интересува от испанския национал Фабиан Руис

Според испанската медия Fichajes, отборът на Тотнъм ще се опита да привлече Фабиан Руис от ПСЖ през януарския прозорец. Анге Постекоглу иска да подсили халфовата си линия през следващия трансферен прозорец, особено ако “шпорите” продължат да бъдат лидери във Висшата лига и да се борят за титлата. Несъмнено опитът на 27-годишния испански национал може да помогне на Тотнъм в битката с конкурентите.

Тотнъм започна чудесно сезона и увеличи преднината си на върха в класирането след победата над Кристъл Палас в петък. Успехът над Фулъм миналия понеделник направи Анге Постекоглу първия мениджър на Висшата лига, който e спечелил 23 точки след девет мача. Оттогава лондончани взеха още три срещу Палас и мениджърът ще се надява, че ще продължат да записват победа след победа. Има огромен натиск върху Тотнъм да се срине в тази битка за титлата, но досега те все още не са показали никакви признаци за това.

Когато дойде месец януари, Постекоглу ще желае да подсили определени зони от отбора си, като центъра на защитата и халфовата линия са едни от неговите приоритети. Тотнъм разглежда различни опции за централен защитник, включително уругвайския национал Себастиан Касерес и датската звезда Виктор Нелсон.

По отношение на халфовата линия, те имат солидна дълбочина на тази позиция отвъд стартовата си двойка Ив Бисума и Папе Матар Сар. Нуждата от нов играч може да възникне поради потенциалните напускания на някои футболисти, включително свързаните с Ювентус Пиер-Емил Хьойберг и Джовани Ло Селсо.

Затова Постекоглу насочва вниманието си към Фабиан Руис, който загуби титулярното си място в ПСЖ. Има други отбори като например Реал Мадрид, които искат Руис , но халфът на ПСЖ ще желае да се присъедини към клуб, в който да играе редовно.