Ел Маестро бил бесен на нападателите на ЦСКА след мача с Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "червените" обмисля промени в атака за двубоя с Етър

Отборът на ЦСКА завърши наравно 0:0 у дома в последния си мач срещу Арда. Наставникът на “червените” Нестор Ел Маестро не бил никак доволен от представянето в атака на своя отбор. Той е вдигнал скандал на нападателите на тима заради яловата им игра срещу отбора от Кърджали.

След срещата с Арда, в съблекалнята Ел Маестро е прочел дълга лекция на офанзивните футболисти, като им е обяснил, че играят неориентирано, не използват добрите възможности, създавани от полузащитниците, не намират точната позиция на терена и по този начин провалят усилията на останалите си съотборници, информира медията „Мач Телеграф“.

Според хора от щаба на Ел Маестро, много е възможно в сряда при гостуването на Етър Велико Търново в отложен мач, треньорът на ЦСКА да направи промени в атака. Възможно е от първата минута да започне Браян Морено, а Матиас Фаетон или Дюкенс Назон да получи почивка.

Морено най-после е излекуван от тежка травма и дори вкара попадение за ЦСКА в приятелския мач срещу Литекс по време на изминалата международна пауза.