Ливърпул може да се подсили с шотландски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" се интересува от 24-годишния атакуващ полузащитник на Болоня - Люис Фъргюсън

Според информация на италианската медия il BiancoNero, Ливърпул ще се опита да привлече шотландския халф Люис Фъргюсън в редиците си. 24-годишният атакуващ полузащитник е в сензационна форма през настоящия сезон и впечатляващите му изяви привлякоха вниманието на доста топ клубове от цяла Европа.

Люис Фъргюсън се присъедини към Болоня през лятото на 2022 г. и пасна много добре на отбора. Той участва в общо 48 мача за клуба от Серия А през последните 18 месеца и е допринесъл за 14 гола. През този сезон шотландският национал има седем гола в своите 15 мача за Болоня. Той е творческа сила за клуба и вече се е утвърдил като важна фигура за отбора.

Договорът на Фъргюсън с Болоня е до лятото на 2027 г., но той може да се раздели с клуба през предстоящия трансферен прозорец, тъй като много тимове изглеждат готови да предприемат действия, за да го привлекат. Ливърпул е един от клубовете, които се свързват с 24-годишния футболист.

Впечатляващото представяне на Люис Фъргюсън привлече вниманието на отбора от Мърсисайд и “червените” може да направят оферта за него през зимата. Юрген Клоп подсили тима с няколко халфове през лятото, но все още има желание за още попълнения и той харесва качествата на шотландския национал.