Ливърпул с интерес към бразилец от Бетис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Офанзивният футболист Луис Енрике е на радара на "червените"

В информация на испанското издание Fichajes се твърди, че 22-годишното бразилско крило Луис Енрике от Бетис е на радара на английския гранд Ливърпул и мениджърът на “червените” Юрген Клоп иска клубът да го привлече през летния трансферен прозорец.

Луис Енрике се представи доста добре за Бетис през изминалия сезон, като допринесе за 10 гола във всички състезания. Възможността да се присъедини към клуб от Висшата лига може да бъде интересна опция за играча и той вероятно ще бъде изкушен. Футболистът е свързан и с Астън Вила, където работи доказан специалист като Унай Емери.

Междувременно клуб с ресурсите на Ливърпул има възможността да убеди Реал Бетис за трансфера на футболиста. 22-годишното бразилско крило има голям потенциал и вероятно ще се подобри с треньорство и опит. Работата с мениджър от световна класа като Клоп само ще му помогне да се подобри още повече и да реализира огромния си потенциал.

Луис Енрике ще добави скорост, техника и голове към атаката на Ливърпул. Червените често трябваше да поставят импровизирани играчи по крилата поради липсата на дълбочина в състава. Привличането на 22-годишния бразилец ще позволи на Клоп да работи с повече играчи по крилата в любимата си схема 4-3-3. Луис Диас и Мохамед Салах в момента са единствените крила в клуба, така че е логично Юрген Клоп да се стреми да добави повече дълбочина към състава.