Ливърпул с интерес към колумбийски защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" следят младия бранител Кевин Мантия

Ливърпул има желание да подпише със защитника на колумбийския Талерес – Кевин Мантия, въпреки че “червените” все още не са направили оферта за подписа на 20-годишния бранител.

Кевин Мантия е високо оценен в Южна Америка и има голямо бъдеще пред себе си. Той може да се развие в играч от най-висока класа в Ливърпул с правилния треньор и насоки. Информация на медията AS твърди, че мърсисайдският клуб следи изявите му.

Ливърпул обаче не е единственият клуб от Висшата лига, който желае да подпише с 20-годишния централен защитник и ще се сблъска с конкуренция от Брайтън. Междувременно мърсисайдци все още не са установили контакти за евентуална сделка с Талерес през зимата.

Кевин Мантия може да се развие в защитник от най-висока класа за Ливърпул през следващите сезони. Червените имат впечатляващ опит в изграждането на млади играчи и превръщането им в утвърдени звезди и колумбиецът ще бъде привлечен от идеята да играе за тях. Освен това той ще работи с един от най-добрите мениджъри в света, ако премине на “Анфийлд”.