Тен Хаг вярва, че ще остане в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Новите собственици искат да работят с мен, а аз също искам да работя с тях", заяви нидерландският специалист.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, изрази надеждата си, че ще продължи да води “червените дяволи” и при бъдещите миноритарни собственици на клуба “INEOS”.

Както е известно, от “Олд Трафорд” анонсираха преди броени дни, че е постигната дългоочакваната сделка със сър Джим Ратклиф и неговата компания “INEOS” да закупи 25% дял в английския гранд.

В последния кръг Манчестър Юнайтед записа драматична победа с 3:2 над Астън Вила, което поне временно върна усмивките по лицата на феновете на отбора.

“Графикът е толкова сгъстен, така че нямах време досега да говоря с тях, но ще дойде и този момент и го очаквам с нетърпение. Те искат да работят с мен, аз искам да работя с тях. Ще проведем разговори, срещи, така че ще видим”, сподели Тен Хаг.

“Не мисля, че ще има големи промени, така че ще бъде подобен състав, какъвто имахме срещу Астън Вила. Виждате реакцията при Нотингам, когато новият мениджър Нуно Еспирито Санто дойде, виждате духа. Трябва да сме готови за това и винаги зависи от нас”, каза още нидерландецът.