Ливърпул също ще се бори за подписа на Дъглас Луис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Воденият от Юрген Клоп отбор има желание да подпише с 25-годишния полузащитник на Астън Вила

Медията TEAMtalk твърди, че Ливърпул ще осигури голяма конкуренция на Арсенал в надпреварата за подписа на бразилския полузащитник Дъглас Луис. Халфът е оценен на £80 милиона, но Астън Вила не желаят да го продадат в предстоящия трансферен прозорец.

25-годишният футболист се утвърди като един от най-добрите полузащитници във Висшата лига и може да се окаже качествен трансфер за Ливърпул. Червените трябва да подпишат с качествен дефанзивен полузащитник, а Луис със сигурност отговаря на профила.

Полузащитникът на Астън Вила може да бъде идеалният партньор за Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай в средата на терена за отбора от ‘Анфийлд’. Ливърпул се опита да подпише с дефанзивен полузащитник през лятото, но не успя да постигне споразумение. Играчи като Ромео Лавия и Мойсес Кайседо бяха на техния радар, но и двамата играчи в крайна сметка се присъединиха към Челси.

Ливърпул ще иска да вземе качествен дефанзивен полузащитник през януари и Дъглас Луис със сигурност ще ги подобри. Той се е установил във Висшата лига и може да окаже незабавно влияние, ако се присъедини към “червените”. Мърсисайдци започнаха сезона добре и в момента са трети в таблицата, като изостават с две точки от временния лидер Арсенал, който също иска да привлече халфа на “виланите”.