Тен Хаг: Набрахме скорост, подобрихме се
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Антони и Расмус Хьойлунд се завръщат в групата и ще разчитаме на тях", разкри той.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, сподели очакванията си преди задаващия се сблъсък срещу Галатасарай от груповата фаза на Шампионска лига.

“Мисля, че се подобрихме, така че това е добър напредък. Виждате как набрахме скорост, по-стабилни сме, печелим мачове, така че определено има голяма разлика от първия път, когато играхме с Галатасарай. Антони и Расмус Хьойлунд се завръщат в групата и ще разчитаме на тях”, коментира Тен Хаг.

“Не ме е страх Коби Майну да започне като титуляр. Ако играчите са достатъчно добри, значи са достатъчно възрастни. За мен възрастта няма значение”, продължи специалистът.

“Миналата година не успяхме да спечелим далеч от дома, това беше “проблем”. Сега не можем да спечелим у дома. Сега печелим мачове като гост и вие (б.р. журналистите) споменавате, че не печелим мачове като гост в Европа. Знаем, че можем да го направим”, обяви нидерландецът.

“Уверени сме, защото последните мачове в лигата като гост също бяха в много враждебна среда и играхме много добре. Бяхме много спокойни и хладнокръвни, този отбор също го направи миналата година в Барселона. Така че знаем как да се справим с това и утре съм сигурен, че ще бъдем уверен отбор на терена”, завърши Тен Хаг.