Привърженици на Левски с призив към ръководството на клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари", написаха от "Трибуна Левски".

Запалянковците на Левски призоваха управата на клуба да направи билет от 1 лев за задаващия се мач срещу Локомотив Пловдив.

Страницата “Трибуна Левски” излезе с публикация във “Facebook”, в която изразиха това свое желание.

Двубоят между “сините” и смърфовете” от 19-ия кръг на efbet Лига, който ще се проведе на стадион “Георги Аспарухов”, е в събота и стартира от 17:30 часа.

Ето какво гласеше написаното от “Трибуна Левски”:

“ПФК ΛЕВСКИ,

Всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация. А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в “синьо” навсякъде из България.

Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество.

В трудните моменти феновете винаги са опората за клуб и играчи. Бъдете обединителите, от които в момента хората се нуждаят.

Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари. Поканете ги на стадиона за мача с Локо (Пловдив), покажете отношение към хората, които ще са с Левски, независимо кой човек с изтичащ договор е капитан на отбора.

Призоваваме ви за жест към хората и билет от 1 лв за целия стадион в мача с Локо (Пд), на който хората ще се вкочанят от студ, но ще бъдат докрай с любимия Левски!

Да напълним стадиона заедно, ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI!”