Ливърпул удари на камък в опита си да привлече поредния халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоао Палиня няма да премине на "Анфийлд"

Ръководството на Ливърпул е прекратило преговорите за звездата на Фулъм Жоао Палиня, твърди “Football Insider”. Според информацията, това което е отказало мърсисайдци от сделката е било високата цена, която “котиджърс” са искали за своя играч – 90 милиона евро.

През този трансферен прозорец Ливърпул претърпя твърде много поражения на трансферния маркет. Първо мърсисайдци бяха изпреварени от Челси за подписа на Мойсес Кайседо, а после “сините” стигнаха първи и до подписа на Ромео Лавия. Така Юрген Клоп трябваше да се задоволи с халфа на борещия се да не изпадне Щутгарт – Уатаро Ендо.

Клоп обаче не може да разчита само на Ендо, тъй като той продаде както Джордан Хендерсън, така и Фабиньо в Саудитска Арабия. Това означава, че Ливърпул трябва спешно да се сдобие с още един полузащитник преди края на трансферния прозорец, който наближа изключително бързо.

За момента обаче няма спекулации за преговори между мърсисайдци и други халфове. Жоао Палиня бе последното име в списъка с желания на Клоп, който немецът очевидно ще трябва да обнови и то много бързо. Възможно е специалистът отново да се обърне към Бундеслигата, от където често успява да привлече качествени играчи.