Ливърпул влезе в битката за нападател на Атлетико Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоао Феликс може да се завърне във Висшата лига, но не и в Лондон

Ръководството на Ливърпул е набелязало нападателя на Атлетико Мадрид Жоао Феликс за заместник на Салах. От известно време насам се твърди, че египтянинът може да премине в Ал-Итихад, където ще получава огромна заплата. От “Анфийлд” обаче продължават да отхвърлят подобни слухове и държат на позицията си, че крилото ще остане.

Стартирането на преговорите за привличането на Феликс е първата проява на колебание от борда на Ливърпул. За момента те и мениджърът на тима – Юрген Клоп, по никакъв начин не показваха, че Салах наистина може да напусне. Интересът им към негов заместник на трансферния пазар обаче говори друго.

Самият Феликс обаче не е сигурен дали би приел оферта от Ливърпул. Той получи доста ясни сигнали от мениджъра на Атлетико Мадрид – Диего Симеоне, че вече няма място на “Уанда Метрполитано” и трябва да си намери нов отбор. Португалецът обаче предпочита да премине в Барселона, които в момента работят над офертата си, която ще изпратят до Атлети в следващите дни. Финансовото състояние на Барса обаче не позволява на каталунците да направят оферта по-скоро. Те трябва добре да изчислят всичките си разходи, за да не задълбочат кризата. Това чакане най-вероятно изнервя Феликс, тъй като до края на трансферния прозорец остават едва 3 дни.