НКП на Левски забрави разногласията със Стилян Петров и го подкрепи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" подкрепят Мача на Надежата

От Националния клуб на привържениците на Левски обявиха официално, че подкрепят каузата на бившия национал на България Стилян Петров. Бившият играч на големия враг на “сините” – ЦСКА, ще организира благотворителен мач на 6 септември, в който ще вземат участие доста футболни легенди.

“Приятели, Левскари, Като организация, която е в основата на редица благотворителни инициативи и като инициатор, и като участник, Националният клуб на привържениците не може да остане равнодушен към една благородна кауза. Става въпрос за благотворителния мач, организиран от бившия капитан на националния отбор и футболист с най-много мачове за България Стилиян Петров. В двубоя ще участват едни от най-големите имена в българския и световния футбол през последните десетилетия.

Събраните средства ще бъдат дарени за борба с онкологичните заболявания в България. Те ще бъдат разпределени както между болници в страната, така и за подпомагането на хора, които се борят с коварното заболяване. Мачът е насрочен за 6 септември, Денят на Съединението. Организаторите са избрали датата специално, за да покажат, че само с обединение се печелят големите битки в живота. Ние от Националния клуб на привържениците подкрепяме каузата на Стилян – Мача на Надеждата! Направете го и вие!!! София, 6 септември 2023 г., Национален стадион “Васил Левски”, 7 часа. Деца до 7 г. влизат без билет и без място (трябва да са на една седалка с родителя/ придружителя) 2 попълнени декларации. Непълнолетни до 18 г. трябва да закупят билет и също да са с попълнена декларация. Информация за билети ще намерите в Интернет”, написаха феновете на Левски.