google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мароканецът е желан от редица клубове

Ръководството на Наполи е взело решение да влезе в надпреварата за подписа на звездата на Фиорентина Софиан Амрабат, сподели “Marca”. Според испанското издание неаполитанци възнамеряват да атакуват втора титла в Серия А, поради което президентът Аурелио де Лаурентис е взел решение да привлече някой класен играч.

Наполи обаче не са фаворити за подписа на мароканския дефанзивен полузащитник. Първоначално Амрабат искаше да премине в Барселона, които също се интересуваха от него, но впоследствие се отказа, тъй като финансовот положение на каталунците не им позволяваше да направят оферта за него, която Фиорентина да приеме.

В момента желанието на Амрабат е да акостира на “Олд Трафорд”. Там той иска отново да работи с Ерик тен Хаг, с когото имат общо минало. Двамата прекараха кратък общ престой в нидерландския Утрехт. “Червените дяволи” обаче все още се бавят с офертата за Амрабат, тъй като ръководството иска първо Мактоминей и Фред да напуснат клуба. Вторият вече направи това, а от първия се интересуват няколко тима, чиито оферти се очакват в следващите дни.

Ако трансферът на Амрабат в Юнайтед пропадне, Ливърпул също ще се пробва да го привлече, тъй като Клоп продължава да се нуждае отчаяно от нови халфове.