Локатели: Завръщането в националния тим бе специално за мен!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Треньорът току що пристигна, той дойде със своите идеи и опитваме да ги уважаваме. Мисля, че играхме добре, независимо от начина, по който отборът играеше преди и в крайна сметка най-важна е победата“

Мануел Локатели призна, че е било „специално“ да се завърне на терена като титуляр за Италия при победата над Украйна с 2:1 в квалификациите за Европейското първенство по футбол през 2024 година.

Полузащитникът на Ювентус бе сред петте промени в стартовите 11, които направи новият национален селекционер Лучано Спалети, наследил доскорошният наставник Роберто Манчини. Локатели изигра пълни 90 минути при успеха в Милано.

„Това бе специално за мен. Нуждаех се от подобен мач, тъй като бях извън националния тим дълго време. Представихме се силно, записахме важна победа и съм много щастлив“, заяви Локатели пред телевизия Sky Sport Italia.

„Треньорът току що пристигна, той дойде със своите идеи и опитваме да ги уважаваме. Мисля, че играхме добре, независимо от начина, по който отборът играеше преди и в крайна сметка най-важна е победата“, добави 25-годишният футболист.