Локо Пловдив изпусна ЦСКА 1948 и първото място в efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Смърфовете" създадоха доста положения в Бистрица, но не успяха да стигнат до пълен обрат

Отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив направиха реми 1:1 в интригуващ мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Георги Русев откри резултата за “червените”, а Джовани от дузпа изравни в края на първото полувреме. В края на двубоя по един играч от двата отбора бе изгонен.

След това реми Локомотив Пловдив остана на 2-рото място с 31 точки – на една зад новия лидер Черно море. ЦСКА 1948 пък се изравни по точки с шестия Арда, като двата тима имат по 23 пункта.

Срещата в Бистрица започна на високи обороти. Джовани стреля в 3-ата минута, като Даниел Наумов се намеси чудесно. Малко след това Аерон Зинга не успя да накаже грешка на Динко Хоркаш.

В 10-ата минута Елитон отправи удар с глава след подаване на Русев, но Хоркаш бе на мястото си. Пет минути след това “червените” откриха резултата. Ангел Лясков сгреши и Георги Русев му отне топката. Националът на България порази вратата с прецизен удар с левия крак – 1:0.

Две минути преди почивката Локо Пловдив изравни. Джовани си спечели дузпа, която реализира – 1:1.

Пет минути след началото на втората част “смърфовете” имаха шанс за второ попадение. Минчев комбинира с Алфа Конте, чийто удар срещна гредата.

Малко след това гостите имаха нов чудесен шанс. Сегура комбинира с Христо Иванов и той отправи силен изстрел, но Наумов се намеси страхотно.

В 81-вата минута Георги Минчев отправи удар, който рикошира в играч на домакините и срещна напречната греда.

Секунди преди края на редовното време Ангел Лясков от състава на гостите получи втори жълт картон и бе изгонен. Елитон от ЦСКА 1948 пък получи директен червен каротн, след като се стигна до сериозни разправии между двата състава.

До края на двубоя нов гол не падна и двата тима поделиха по една точка.

В следващия кръг ЦСКА 1948 приема Левски на 7 ноември, а преди това ще има визита на Марица Пловдив за Купата на България. Локомотив Пловдив пък гостува на Ботев Пловдив в градското дерби, което е на 3 ноември.

Вижте актуалното класиране efbet лига