Локо Пловдив разгроми Крумовград и отново поведе в класирането
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Черно-белите" изместиха Черно море от първото място в efbet Лига

Локомотив Пловдив постигна страхотна победа с 4:0 в домакинството си на Крумовград в среща от осмия кръг на efbet Лига. Джовани, Хорхе Сегура и Евандро се разписаха за класическата победа на “черно-белите”, която ги върна на върха в класирането.

Воденият от Александър Томаш отбор ще влезе в пауза в първенството като лидер с 22 точки – на две пред втория Черно море, като двата тима са изиграли по осем срещи. “Смърфовете” имат чудесно постижение от 7 победи и 1 реми от началото на сезона.

Бразилският маестро в състава на домакините – Джовани, даде аванс на “черно-белите” в 10-ата минута. Той получи пас на фланга, напредна с топката в крака и вкара за 1:0 с чудесен шут.

В 24-ата минута Хорхе Сегура отбеляза второ попадение за домакините. Ефе Али намери хорхе Сегура, който сякаш изненада Янко Георгиев и резултатът стана 2:0. “Смърфовете” пропуснаха да вкарат и трето попадение чрез Митко Илиев малко преди почивката.

Темпото на игра на “Лаута” през втората част не бе много високо. Все пак домакините направиха аванса си класически с гол в 79-ата минута. Димитър Илиев намери Евандро и той с лекота преодоля Георгиев за 3:0.

Крайният резултат 4:0 бе оформен от резервата Алфа Конте в добавеното време. Така за втори пореден мач тимът на Александър Томаш отбеляза четири гола, след като в миналия кръг надви Хебър с 4:3 като гост.

След паузата в първенството, тимът на Локо Пловдив гостува на Етър, а след това ще посрещне Славия. Крумоврад пък има двубой срещу Левски, а после ще гостува на Пирин.