Томаш: В Локомотив усещам магия, нека с победите го караме скромничко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Като резултат всичко е окей, но има детайли, от които аз не съм доволен", заяви Томаш след победата над Крумовград

Отборът на Локомотив Пловдив срази без проблеми Крумовград с 4:0, като след двубоя треньорът Александър Томаш изрази своето мнение. Той смята, че в Локомотив има магия у специалистът я е усещал още от самото начало. Треньорът заяви,че с победите отборът трябва да го кара по-скромно за момента. Томаш не пропусна и да изрази подкрепата си към колегата си Петър Хубчев, като е уверен, че бившият треньор на Левски и Берое ще пребори заболяването.

“Като резултат всичко е окей, но има детайли, от които аз не съм доволен. Имаме слабости в играта. Съперникът излезе да ни пресира високо, въпреки всичко намерихме силите да намираме празните пространства. Трябва да искаме повече и да излизаме от зоната си на комфорт, за да се развиваме”, сподели треньорът на ‘смърфовете’

“Днес Христо Бонев дойде и каза “Аз ще го кажа на футболистите. Но му казах, че не искам. Това е излишно напрежение. Това е чест за мен за екипа, ми футболистите, привържениците. Както в момента е модерно – ръка за ръка. Наясно съм, че ще дойдат тежки моменти, така че да сме скромни, да работим и да изискваме повече от себе си”, каза Александър Томаш.

“Откакто съм в Локомотив усещам тази магия. В момента моя е задачата да не натоварвам футболистите с очаквания. Искам те да се развиват всеки ден, да се наслаждават вътре на терена. Загубите могат да ни научат, с победите – скромничко”, завърши Томаш.