Локо Пловдив ще търси връщане на победния път срещу Локо София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Възпитаниците на Александър Томаш са фаворити в домакинството на столичните "железничари"

Локомотив Пловдив се изправя срещу Локомотив София днес от 17:30 часа в мач от 17-ия кръг в efbet Лига. Домакините ще се стремят да се върнат на победния път след шест поредни мача в лигата без успех, като тези резултати смъкнаха “черно-белите” в класирането до 4-ото място, но все пак тимът на Александър Томаш не изостава с много от лидерите.

Пловдивчани спечелиха гостуването в “Надежда” с 4:2 в ранните етапи на сезона. Пред своите фенове отборът на Локо Пловдив ще опита да запише нова победа над столичани. В състава на домакините се завръщат Ангел Лясков и Евандро. Трайно контузен е младият защитник Калоян Костов, който скоро няма да бъде на разположение на Томаш.

Локомотив София се стабилизира в защита в последните мачове и отборът записа някои важни победи след идването на Данил Дончич. “Червено-черните” от столицата които записаха 5 “сухи” мрежи в последните шест срещи. Срещу Ботев в Пловдив обаче отборът наскоро допусна тежка загуба с 0:6. Но пък забележителен бе успеха с 1:0 над Берое в Стара Загора. Дали Локо София може да изненада и Локомотив Пловдив или “смърфовете” ще се върнат на победния път ще разберем около 19:20 тази вечер.

Извлечете максимум от играта си с уникалните бонуси от Betano за този мач.