Локо София отново се подсилва с играчи от бивша Югославия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на "железничарите" Иван Василев лично наблюдавал двубоя между Раднички (Ниш) и Инджия

В Локомотив (София) нямат съмнения, че тимът на Иван Колев ще успее да се завърне в топ-дивизията на България, а президентът Иван Василев вече е бил в Сърбия, за да наблюдава играчи, попаднали в полезрението на столичните “железничари”.

В четвъртък босът на Червено-черните е наблюдавал в компанията на бившия бранител на отбора – Марко Ранджелович, мачът между застрашените от изпадане Раднички (Ниш) и Инджия, който завърши с победа с 2:0 за домакините.

Василев вече е бил засипан с информация за повече от дузина сръбски играчи, като във въпросния мач са взели участие защитник и нападател, които са му били предложени от местни мениджъри.

Локомотив е известен с добрите си връзки на сръбския пазар, като в най-силните си сезони в последните десетилетия в тима на столичните “железничари” неизменно присъстваха играчи от бивша Югославия.

Опитвайки се подсили състава за очакваното завръщане в Efbet Лига, Василев отново погледнал отвъд западната ни граница.

Локо е втори в класирането на Втора лига, а вчера каузата на тима получи малко очакван бонус, след като третият – Спортист (Своге), загуби гостуването си на Созопол.

Червено-черните имат 52 точки от 25 мача, десет пункта зад вече осигурилия си автоматична промоция Пирин. Спортист е трети с 47 точки от 26 мача.

Локомотив продължава подготовката си за трудното гостуване на Хебър. Мачът на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик е в понеделник от 15.15 часа и ще бъде излъчан пряко по “Диема Спорт”.

Иван Колев няма да може да разчита на вратаря Божидар Митрев и защитника Мартин Василев, но друг бранител – Марио Петков, е възстановен и се очаква да се завърне в игра.