Локо (София) се подсили с опитен офанзивен халф и млад нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Томислав Павлов и Георги Бабалиев с договори за по две години и половина

Финиширалият на върха на подреждането във Втора лига в края на есенния дял на сезона Локомотив (София) подсили редиците си с две нови попълненения.

Локо (София) се подсили с опитен офанзивен халф и млад нападател 1

От Миньор (Перник) е привлечен доскорошният капитан на Чуковете Томислав Павлов, който изпадна в немилост, след като Христо Янев се завърне на треньорския пост в клуба.

29-годишният офанзивен полузащитник е юноша на ЦСКА и шотландския гранд Селтик, а по време на професионалната си кариера е играл за Пирин (Благоевград), Марек и ЦСКА 1948.

След Нова година екипа на столичните “железничари” ще носи и 19-годишният нападател Георги Бабалиев, чийто последен клуб бе втората формация на шампиона Лудогорец. През септември той премина във Витоша (Бистрица), но малко след това отборът прекрати участието си във Втора лига.

Контрактите на двамата са за срок от две години и половина, като те ще се появят още на първата тренировка от подготовката за пролетния полусезон.

Локо (София) се подсили с опитен офанзивен халф и млад нападател 2

Предвожданият от Иван Колев Локомотив оглавява временното класиране с 32 точки, колкото има и смятаният преди началото на сезона за явен фаворит за промоция Пирин.

Официално трети все още се води Кариана (Ерден) с 31, но както вече стана ясно, отборът от монтанското село също ще преустанови участието си във втория ешелон.

Двубоите във Втори лига се подновяват на 13 февруари, а Локомотив е домакин на Спортист (Своге) в среща от 17-ия кръг.