Локо София се справи със Сливнишки герой в спаринг в “Надежда”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не е приключила селекцията, може да настъпят някакви промени", съобщи Иван Колев след победата с 3:1

Столичният Локомотив се наложи с 3:1 над Сливнишки герой в контрола, която се игра на помощното игрище на стадиона в кв. „Надежда“.

Емил Трендафилов даде преднина на гостите с куризон гол с глава, при който сякаш вятърът помогна, но след почивката „железничарите“ стигнаха до пълен обрат благодарение на гол на Валентин Николов и две попадения на Светослав Диков.

След проверката наставникът на столичани Иван Колев заяви, че е доволен от играта на неговия тим. “Искахме да използваме този мач като част от кондиционната ни тренировка и да търсим повече раздаване и движение по терена. Мисля, че се справиха играчите. Имахме и трима нови, които искахме да видим как се справят. Единственото, за което можем да съжаляваме е, че имахме 5-6 чисти положения през първата част и не успяхме да вкараме, но това не е най-важното. Сега внимателно ще обсъдим всичко с ръководството и ще вземем окончателно решение за новите. Не е приключила селекцията, може да настъпят някакви промени. Има много време още”, сподели Колев.