Локомотив Пловдив разпиля Ботев Враца и поведе в efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Черно-белите" сразиха своя опонент дори и с човек по-малко

Локомотив Пловдив постигна убедителна победа с 4:0 при домакинството на Ботев Враца в последна среща от третия кръг на efbet Лига. С този успех воденият от Александър Томаш отбор излезе на първото място във временното класиране с актив от 7 точки. Попаденията за “черно-белите” реализираха Хорхе Сегура, Георги Минчев, Бабакар Дион и Петър Андреев.

В средата на второто полувреме Ангел Лясков от състава на Локо Пловдив бе изгонен след нарушение срещу Браян Переа, който се откъсваше сам срещу вратаря. Въпреки това “черно-белите” не бяха сериозно затруднени от опонента си, а дори вкараха и още попадения във вратата на противника.

Локомотив пое контрола в срещата в средата на първото полувреме. В 22-ата минута Бабакар Дион изпълни добре ъглов удар, като Хорхе Сегура нанесе шут от воле и вкара за 1:0.

Пет минути по-късно Димитър Илиев с дълъг пас изведе Георги Минчев, който се пребори със защитник и с прецизен удар не остави шансове на вратаря – 2:0, като при този резултат завърши първата част.

В 60-ата минута удар на Даниел Генов премина покрай вратата на домакините. Пет минути след това Лясков бе изгонен с директен червен картон за фаул срещу Переа.

В 81-вата минута ‘смърфовете’ сложиха точка на спора. Резервата Алфа Конте намери Бабакар Дион, който овладя и веднага отправи изстрел, озовал се в мрежата на гостите за трети път.

В добавеното време юношата на Локомотив Пловдив – Петър Андреев, се възползва от грешка на вратаря Красимир Костов и вкара за 4:0. Това бе специален момент за 19-годишния футболист, тъй като реализира първия си гол в мъжкия футбол.

Вижте временно класиране ефбет лига