Локомотив Пловдив ще играе за рекордни премии във финала за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е обещал на футболистите рекордна премия от 250 000 лева, ако успеят да повторят миналогодишния си триумф и отново да вдигнат Купата на България, съобщава вестник „Меридиан мач“.

Интересен факт е, че футболистите на „черно-белите“ няма да си разделят по равно парите, а всеки ще получи сума според заслугите си. Който е играл повече, ще прибере по-голяма част от парите.

Старши треньорът Бруно Акрапович пък ще вземе два пъти повече, от най-голямата премия на футболистите.
За пръв път играчите на „смърфовете“ ще имат бонуси в мачове от турнира за Купата на България.

Собственикът на отбора досега не е давал допълнителни стимули при победи в този турнир. Това ще бъде и още един повод локомотивци да дадат всичко от себе си за победата във финалния сблъсък. Евентуална победа ще остане в историята на клуба, тъй като това ще бъде първият път в историята, когато отборът взима поредни трофеи.

В случай, че допуснат загуба във финала, играчите на „черно-белите“ ще могат да получат допълнителни бонуси, ако успеят да се класират за Евро турнирите през първенството. Размерът на премията обаче ще бъде доста по-малък, но все пак усилията на футболистите със сигурност ще бъдат възнаградени адекватно.