Лудогорец планира раздяла с бразилец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първоначално за Нонато се смяташе, че ще попадне в списъка с футболистите, които ще бъдат преотстъпени временно, но след като в щаба на Ивайло Петев е пристигнала оферта плановете за бъдещето на играча са се променили.
Халфът на Лудогорец Густаво може да се озове на изхода на “Хювефарма арена”, твърди изданието Terra.com.br/esportes. Бразилският сайт съобщава, че най-вероятен фаворит за подписа да полузащитника е Сантос, чийто тим търси нови свежи попълнения в средата на терена.
От друга страна пък разградските “орли” имат нужда да освободят част от чужденците си, тъй като клубът надвишава позволената бройка. Първоначално за се смяташе, че ще попадне в списъка с футболистите, които ще бъдат преотстъпени временно, но след като в щаба на Ивайло Петев е пристигнала оферта плановете за бъдещето на играча са се променили.
Южноамериканецът акостира в България през миналата година за сумата от 1,7 милиона от бразилския гранд Флуминезе. От тогава до сега той игра в 39 срещи, в които вкара 3 и се отчете с 2 асистенции.