Лудогорец ще се опита да изненада силния Фенербахче
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фенербахче е спечелил всичките си 17 двубоя през сезона

Фенербахче приема Лудогорец на стадион “Шукрю Сарачоглу” тази вечер от 19:45 ч. в мач от груповата фаза на Лига на конференциите. Това ще е първа среща между двата тима като Фенербахче спечели една от четири срещи срещу български съперници, като загуби два пъти.

Лудогорец победи Спартак Търнава с 4:0 в първия си мач от групата, но след това допусна тежка загуба с 1:7 от Нордселанд. Българският тим сега има тежко изпитание срещу Фенербахче, който е на върха в група H с шест точки от шест възможни. Домакините се радват на блестяща кампания. Фенебрахче победи 3:1 Нордселанд у дома на старта в турнира, а след това срази Спартак Търнава с 2:1 като гост. Тази вечер турският гранд ще преследва още един успех.

Фенербахче е спечелил всичките си 17 мача през сезона във всички турнири и ще бъде сериозна изненада, ако Лудогорец вземе нещо от срещата. Българският тим загуби и завърши наравно в двете си срещи срещу турски съперник. Сега обаче задачата им срещу Фенербахче е много трудна. Домакините не не са губили състезателен мач на собствен терен от април.

Букмейкърите дават категорично предимство на турския гранд и очакванията са за домакинска победа, но пък Лудогорец през годините е доказал, че в Европа не трябва да бъде подценяван, а през този сезон “орлите” спечелиха като гости на Аякс.