Реал Мадрид обмисля трансфер на Фабиан Руис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Карло Анчелоти иска Реал Мадрид да подпише с 27-годишния испански национал

Според информация на испанското издание Defensa Central, халфът Фабиан Руис е следен от Реал Мадрид. 27-годишният играч е изправен пред несигурно бъдеще в Пари Сен Жермен, като вероятно ще напусне през 2024 г., а треньорът на “белия балет” Карло Анчелоти иска клуба да го привлече.

Фабиан Руис има трудности, откакто се присъедини към Пари Сен Жермен от Наполи миналата година. Испанският национал беше един от най-добрите халфове в Серия А по време на престоя си в Неапол. Но той влизаше и излизаше от титулярния състав през последните 15 месеца на Парк де Пренс.

Нещата се влошиха още повече за него в първите месеци на сезон 2023/24. Руис започна само три от 12-те мача, които шампионите на Лига 1 изиграха този сезон. Междувременно цената му падна до 30 милиона евро от 55 милиона евро. Така че, нещо трябва да се промени, за да може 27-годишният играч да съживи кариерата си.

Последните информации твърдят, че Руис вероятно ще напусне Пари Сен Жермен през 2024 г. – или през януарския трансферен прозорец, или следващото лято. Реал Мадрид е сред клубовете, желаещи да го привлекат. Фабиан Руис и преди е бил на радара на Реал Мадрид, а Лос Бланкос обмисляха да го вземат от Наполи. Съживеният интерес към 27-годишния испански национал е разбираем, като се има предвид, че Лука Модрич и Тони Кроос са изправени пред несигурно бъдеще на Сантяго Бернабеу и са в залеза на блестящите си кариери.