Луис Енрике: Обичам това напрежение и тази мисия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на ПСЖ не се притеснява от новото си назначение

Новият мениджър на ПСЖ Луис Енрике даде интервю относно плановете си за следващия сезон. Той ще има тежката задача да започне новия проект във френската столица. В него ще се залага на млади месни таланти вместо на звездни играчи, които са към края на кариерите си както беше до сега.

“Обичам това напрежение и тази мисия, чудесно е да има такова напрежение. Има много отбори, които имат същата мечта, понякога те са с повече опит, но това не значи, че ние не можем да достигнем това ниво. Шампионската лига е почти несправедлива, един лош мач и си аут. Ние искаме да извадим най-доброто от отбора. Това е съществено предизвикателство”, заяви Енрике.

Предизвикателството за Енрике обаче може да стане още по-трудно, ако Килиан Мбапе напусне клуба. Има спекулации, че нападателят може да се присъедини към Реал Мадрид още това лято. Директорът на ПСЖ дори заяви, че е готов да продаде Мбапе, ако той възнамерява да си тръгне следващото лято. Причината за това е, че Мбапе ще бъде свободен агент следващия сезон, а ПСЖ не искат да го загубят без да получат трансферна сума за него.