Луканов: Липсват ни точки, трябва да бием Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако можем да откраднем точки от Левски, ще го направим", заяви треньорът на Етър

В събота отборът на Етър има трудна визита на борещия се за призови позиции Левски в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. „Виолетовите“ ще се надяват да поднесат изненада и да вземат нещо от двубоя на стадион „Георги Аспарухов”, който ще се ръководи от софиянеца Иво Андреев, а асистенти са му Драгомир Милев и Георги Минев.

Кратък коментар преди двубоя в събота вечер направи треньорът на Етър – Емануел Луканов. Той е наясно с липсата на точки в тима, тъй като “виолетовите” имат само 4 пункта.

“Трябва да бием. На нас ни липсват точки. Ако можем да откраднем точки от Левски, ще го направим”, коментир наставникът на “болярите” Емануел Луканов.

Отново ще има промени в центъра на защитата на Етър за предстоящия мач. Защитникът Мариян Иванов е наказан за 1 мача заради червения си картон в двубоя Локомотив Пловдив. Там обаче се завръща Пламен Димов, тъй като неговото наказание изтече.

От Етър информират своите фенове, че билетите за гостуващите фенове са по 12 лв. Великотърновските привърженици могат да ги купуват от касата пред Сектор Г на стадион “Георги Аспарухов” преди срещата в събота.