Луканов: Ние само губим заради ВАР вече пети мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да апелирам. Ние само губим заради ВАР. Не знам как всеки казва, че има дузпа срещу Ивайло Димитров. Един човек не може да види. Това не мога да го разбера."

Емануел Луканов бе изключително разочарован от съдийството при минималното поражение на неговия Етър от ЦСКА 1948 с 0:1. Според него, в пета среща момчетата му губят заради видеоасистент арбитъра.

“Нищо не се обърка. Ние си действахме по план. Първото полувреме беше доста плахо от наша страна. Не успяхме да задържим топката. Имаме футболисти на контраатака, но за да направиш контраатака трябва да отнемеш топката в средата на терена и да рестартираш. Това не се случваше поради плахата ни игра. Второто от първата до последната минута имахме положения”, стартира Луканов.

“Искам да апелирам. Ние само губим заради ВАР. Не знам как всеки казва, че има дузпа срещу Ивайло Димитров. Един човек не може да види. Това не мога да го разбера. Със Славия губим мача, защото не може да се докаже, че е от засада. Преди това има дузпа срещу Тошев. Срещу Черно море има дузпа. Срещу Берое смея да кажа има фал срещу вратаря. Днес пак има дузпа. Не знам какво да кажа, какво да си мисля. Колкото и нерви да имаш, колкото и културно да се държиш, аз не мога да го приема. Това не е справедливо.”

Аз съм за справедливостта. Когато сме слаби или надиграни няма проблем. Второто полувреме опитахме, вкарахме всички офанзивни футболисти, рискувахме. Те започнаха да бавят играта. Имахме ситуации, още в първата минута на Янко Ангелов. Не забравяйте, че играем срещу много силен отбор. Отборът на ЦСКА си изигра мача първото полувреме с бързина, динамика. Второто полувреме беше изцяло наше. Опитахме се да изравним, дори да победим”, добави Луканов.